
Ako vam je dosta uobičajenih blagdanskih poslastica i želite promjenu, svakako isprobajte ovaj božićni tiramisu s niskim udjelom šećera. Začinjen pikantnom narančom, bez šećera i s našim bezkaloričnim FlavDrops kapljicama, ovaj desert možete ponosno poslužiti svojim voljenima - čak je i posut proteinskom čokoladom!
A odličan je i za sve nas koji smo katastrofa u pečenju kolača. Samo namočite prste i napravite sloj po sloj! U nekoliko minuta napravit ćete desert koji izgleda kao da ste ga radili satima.
Za 10 porcija
Sastojci
200 g piškota
100 g proteinske čokolade (tamne)
500 g ricotta sira
100 ml bademovog mlijeka
400 ml crne kave (hladne)
1 naranča (naribana)
10 kapi FlavDrops s okusom vanilije

Način pripreme
Dodajte hladnu kavu u veliku zdjelu, umočite piškote u kavu, a zatim stavite u posudu za pečenje tako da dobijete ravnomjerni sloj natopljenih piškota duž dna.
U zasebnu zdjelu dodajte ricotta sir, bademovo mlijeko, FlavDrops i koricu naranče te umutite dok smjesa ne postane glatka.
Polijte smjesu preko piškota, a zatim stavite još jedan sloj piškota natopljenih kavom na vrh. Ponovite dok ne potrošite sve piškote.
Naribajte tamnu proteinsku čokoladu te pospite po cijelom kolaču. Stavite u frižider na 30 minuta i uživajte!

Povezani članci
