Najnovija odjeća Proizvodi najveće kvalitete Preporučite prijatelju i zaradite 20 EUR

40% POPUSTA NA SKORO SVE PROIZVODE ZA IZGRADNJU MIŠIĆA
33% POPUSTA NA GOTOVO SVE OSTALO | KOD: MYPHR
BESPLATNA DOSTAVA PRI KUPNJI OD 50€

RECEPTI

Pašta s kobasicom | Tjestenina na zdrav način

Tražite nove zdrave recepte za tjesteninu? Ova tjestenina s kobasicama odlično će se uklopiti u vašu rutinu kuhanja.

Dosta vam je svakodnevne piletine, riže i brokule? I nama isto. Isprobajte ovu visoko proteinsku kremastu tjesteninu s kobasicama.

Napravljena s kvark sirom i kobasicama sa smanjenim postotkom masti, ova tjestenina je zdrava, ali super okusa. Svaka ukusna porcija sadrži impresivna 34g bjelančevina i manje od 6g masti.

Za 4 obroka 

Sastojci

  • 1 žlica 100% kokosovog ulja
  • 1 poriluk (sitno sjeckani)
  • 2 češnja češnjaka (sitno sjeckana)
  • 8 kobasica od svinjskog mesa (sa smanjenim postotkom masti)
  • 200 g kvark sira
  • 1 čaša sjeckane rajčice
  • 240 g cjelovite pšenične tjestenine
  • 1 žličica sušenog čilija
  • Sol i papar po ukusu
  • Šačica svježeg bosiljka

Način pripreme

  1. Dodajte kokosovo ulje u veliku tavu s površinom na koju se hrana lijepi i zagrijte na srednjoj vatri. Dodajte sjeckani poriluk u tavu i pržite 3 do 4 minute, povremeno miješajući.
  2. Dodajte češnjak i pržite u tavi još 2 minute, a zatim dodajte narezane kobasice i pržite 6 do 10 minuta, povremeno miješajući, sve dok ne postanu smeđe sa svih strana. Dodajte listiće čilija i posolite soli i paprom po ukusu.
  3. Zatim dodajte rajčicu i dobro pomiješajte. Pustite da se krčka nekoliko minuta pa dodajte kvark sir. Dobro pomiješajte kako biste dobili bogat kremast umak.
  4. Dodajte kuhanu tjesteninu u tavu i pomiješajte s umakom.
  5. Nakon nekoliko minuta, uklonite tjesteninu iz vode i raspodijelite u kutijce, ukrašavajući svježim listovima bosiljka.

 

calories415
totalFat5
totalCarbohydrates48
protein34
Marija Gojević-Zrnić
Marija Gojević-Zrnić Pisac i stručnjak

Povezani članci