Najnovija odjeća Proizvodi najveće kvalitete Preporučite prijatelju i zaradite 20 EUR

40% POPUSTA NA SKORO SVE PROIZVODE ZA IZGRADNJU MIŠIĆA
33% POPUSTA NA GOTOVO SVE OSTALO | KOD: MYPHR
BESPLATNA DOSTAVA PRI KUPNJI OD 50€

UNCATEGORIZED

Zdravi deserti | Čokoladni brownie-i bez glutena i mlijeka

Ova mekana i vlažna poslastica nije samo zadovoljavajuća i ukusna kada vam je potreban slatkiš, već je idealna i za pripremu obroka!

Naši čokoladni brownie kolačići bez glutena i mlijeka mogu se čuvati u hermetičkoj posudi u frižideru 3 dana ili u zamrzivaču najviše 3 mjeseci.

 

Vrijeme pripreme: 10 minuta

Vrijeme kuhanja: 35 minuta

Ukupno vrijeme: 45 minuta

 

Sastojci

– 50g komadića čokolade bez šećera

– 50g kakao komadića

– 1 konzerva crvenog graha, opranog i osušenog

– 30g Myprotein Instant Zob

– 50g Myprotein Kokosovo Ulje , otopljeno

– 30g kakao u prahu (nezaslađen)

– 1/4 žličice cimeta

– 2 jaja

– 2 žličice ekstrakta vanilije ili 6 kapi  Myprotein FlavDrops

– 1/4 žličice soli

– 1/2 žličice praška za pecivo

– 1 žličice instant kave

– 1 žličice stevije u prahu

 

Način pripreme

1) Zagrijati pećnicu na 180°C.

2) Obložiti 8x8 posudu za pečenje s papirom za pečenje.

3) Naprskati papir za pečenje sa sprejom za kuhanje koji se ne lijepi.

4) Izmiksati sve sastojke u multipraktiku dok se ne sjedine i postanu glatki.

5) Izliti u posudi za pečenje i  ravnomjerno rasporediti.

6) Peći 30-35 minuta dok iz smjese ne izvučete čistu čačkalicu.

7) Ohladiti na žičanom nosaču 10 minuta a zatim držeći rubove papira izvadite sadržaj iz posude za pečenje.

8) Prebacite na žičani nosač da se ohladi prije rezanja na dasci za rezanje.

 

Nutritivne vrijednosti

(bazirano na 12 porcija)

Kalorije: 146

Masti: 10g

Ugljikohidrati: 16g

Šećer: 2g

Proteini: 4g

 

 

 

Marija Gojević-Zrnić
Marija Gojević-Zrnić Pisac i stručnjak

Povezani članci