Ova mekana i vlažna poslastica nije samo zadovoljavajuća i ukusna kada vam je potreban slatkiš, već je idealna i za pripremu obroka!
Naši čokoladni brownie kolačići bez glutena i mlijeka mogu se čuvati u hermetičkoj posudi u frižideru 3 dana ili u zamrzivaču najviše 3 mjeseci.
Vrijeme pripreme: 10 minuta
Vrijeme kuhanja: 35 minuta
Ukupno vrijeme: 45 minuta
Sastojci
– 50g komadića čokolade bez šećera
– 50g kakao komadića
– 1 konzerva crvenog graha, opranog i osušenog
– 30g Myprotein Instant Zob
– 50g Myprotein Kokosovo Ulje , otopljeno
– 30g kakao u prahu (nezaslađen)
– 1/4 žličice cimeta
– 2 jaja
– 2 žličice ekstrakta vanilije ili 6 kapi Myprotein FlavDrops
– 1/4 žličice soli
– 1/2 žličice praška za pecivo
– 1 žličice instant kave
– 1 žličice stevije u prahu
Način pripreme
1) Zagrijati pećnicu na 180°C.
2) Obložiti 8x8 posudu za pečenje s papirom za pečenje.
3) Naprskati papir za pečenje sa sprejom za kuhanje koji se ne lijepi.
4) Izmiksati sve sastojke u multipraktiku dok se ne sjedine i postanu glatki.
5) Izliti u posudi za pečenje i ravnomjerno rasporediti.
6) Peći 30-35 minuta dok iz smjese ne izvučete čistu čačkalicu.
7) Ohladiti na žičanom nosaču 10 minuta a zatim držeći rubove papira izvadite sadržaj iz posude za pečenje.
8) Prebacite na žičani nosač da se ohladi prije rezanja na dasci za rezanje.
Nutritivne vrijednosti
(bazirano na 12 porcija)
Kalorije: 146
Masti: 10g
Ugljikohidrati: 16g
Šećer: 2g
Proteini: 4g