Beef Jerky
Zdrav Nutritivno Bogat Snack
* Rezultati pojedinca mogu varirati *
Što je Beef Jerky?
Myprotein Beef Jerky je savršen za dan u uredu ili na putu. Svako 50g pakiranje pruža 25g proteina a ujedno je siromašan mastima i ugljikohidratima. Ovaj brz i prikladan zalogaj idealan je za sve one koji su na visoko proteinskim dijetama.
Beef Jerky Koristi
Our Beef Jerky je tradicionalni Američki steak zalogaj proizveden iz najboljeg odabranog odreska prema receptu Starog Zapada. Bogat proteinima i sa niskim udjelom zasićenih masti, ovaj proizvod će vam pomoći da ostanete u formi i povećati će vaše razine energije.
Potrebno je 350g pomno odabrane govedine kako bi proizveli 100g našeg Beef Jerky.
Za koga je Beeft Jerky prikladan?
Beef Jerky je idealna opcija za sve one koji traže nutritivan i ukusan visoko proteinski zalogaj.
- Više od 25g proteina po pakiranju
- Nizak udio zasićenih masti
- Odličan autentičan okus
Konzumirajte paketić kada želite zdrav zalogaj ili izvor proteina .
Na 50g:
Energija: 576.0kJ
Energija: 136.0Kcal
Protein (kao takav): 25.1g
Ugljikohidrati: 2.9g
Masti: 2.7g
Klasik: govedina (93%), sol (max 5.0%), šećer, dekstroza, paprika, češnjak u prahu, maltodekstrin, aroma dima, antioksidant askorbinska kiselina, konzervans natrijev nitrit.
Original: govedina (93%), sol (max 5.0%), šećer, dekstroza, papričice: crne, bijele, chili, cayenne, maltodekstrin, aroma dima, antioksidant askorbinska kiselina, konzervans natrijev nitrit.
Teryaki: govedina (93%), sol (max 5.0%), smeđi šećer, dekstroza, crni papar, maltodekstrin, sjemenke gorčice, curry, đumbir, aroma dima, antioksidant askorbinska kiselina, konzervans natrijev nitrit.
Cajun Hot: govedina (93%), sol (max 5.0%), šećer, dekstroza, papričice: crne, bijele, chili, kajen, maltodekstrin, aroma dima, antioksidant askorbinska kiselina, konzervans natrijev nitrit.
Smoked: govedina (93%), sol (max 5.0%), šećer, dekstroza, kurkuma,maltodekstrin, češnjak u prahu, aroma dima, antioksidant askorbinska kiselina, konzervans natrijev nitrit.
Često kupljeno zajedno
